Srpska liga: Vučić zna da odvoji žito od kukolja

Autor:

Vesti

18.12.2019

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjava predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića da je PUPS bio dobar i korektan partner i da će tako biti i u budućnosti, pokazuje da Vučić dobro zna i da je čvrsto rešen da u Srbiji odvoji žito od kukolja– izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige (SL).

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Aleksandar Đurđev

Srpska liga daje punu podršku predsedniku Republike Aleksandru Vučiću u njegovim nastojanjima da Srbija postane primamljivo mesto za život običnih ljudi.

Istovremeno, Srpska liga  podseća da je  upravo PUPS, u velikoj meri, doprineo ukupnom političkom, ekonomskom i društvenom prosperitetu države Srbije, o čemu svedoče, pored nesporne brige o položaju najstarijih, i konkretni rezultati, koji stoje iza ove partije i Milana Krkobabića, ministra zaduženog za regionalni razvoj. Zahvaljujući njegovom radu je, samo u poslednje tri godine osnovano više od 600 zadruga, formiran Nacionalni tim za preporod sela Srbije i pokrenuto nekoliko značajnih i velikih nacionalnih projekata, među kojima se najnoviji bavi preporodom 50 sela u pet okruga na jugu Srbije – zaključuje Đurđev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Stanko

18.12.2019 20:59

Vucic je covek koji pravi odlicne rezultate za ovu zemlju od nje je napravio brend koja je sada cenjena u svetu!

Milena

18.12.2019 23:06

Upravo ta činjenica i dovodi do stalno visokog nivoa postignutih rezultata. Kako sami funckioneri stranke, tako i koalicionih partnera ispred sebe imaju zadatak da se stalno dokazuju radom i ozbiljnim pristupom svakom problemu.

Natasa

19.12.2019 05:27

Zahvaljujući predsedniku Vučiću Srbija je postala bolje mesto za život!

aca

19.12.2019 06:35

Kako u medicini,tako i u političkom životu je najvažnije znati razdvojiti zdravo od nezdravog tela.