Mirković očitao bukvicu opoziciji: Obradović i Đilas su jedini pravi kriminalni krugovi

Autor: Tanjug

Vesti

16.12.2019

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Narodu u Srbiji potpuno je jasno da su Boško Obradović i Dragan Đilas pravi kriminalni krugovi na političkoj sceni Srbije", ocenio je Aleksandar Mirković, šef odboroničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

Mirković navodi da je Obradović danas nastavio sa "novim fantazmagorijama" samo sada ubacujući nove ljude u svoje izmišljotine.

- Stare laži koje su istinom razbijene, danas menja novim lažima, sve u nadi da će makar nekog te budalaštine obmanuti - ističe Mirković.

 

 

On konstatuje da je nakon što su se u javnosti pojavile čak i fotografije Dragana Ðilasa i Boška Obradovića u zagrljaju i u provodu sa raznoraznim sumnjivim licima i kriminalnim krugovima, narodu u Srbiji potpuno jasno zašto sve glasnije i agresivnije lažu o Aleksandru Vučiću i Nebojši Stefanoviću i zašto prete policajcima i tužiocima.

RepublikaFoto: youtube.com/N1
Boško Obradović

- Pitam Obradovića, kako misliš da sakriješ da ti je gazda Ðilas šurovao sa svojim bivšim, sadašnjim, šurakom u vreme dok je švercovao kokain. Slika govori više od 1.000 reči. Koga misliš da prevariš kad smo svi videli i da ti se, nakon hapšenja sa kokainom, tvoj gazda Ðilas brinuo da ne ostane gladan u Centralnom zatvoru. Opet, slika govori više od 1.000 reči. Reč je o osuđivanom narko-dileru, koji je zahvaljujući pripadnicima MUP-a na čelu sa Nebojšom Stefanovićem, završio u zatvoru i neće prodati drogu našoj deci. Da li su vam zato na meti Stefanović i MUP - kaže Mirković.

 

 

Lidera Dveri prvi čovek beogradskih naprednjaka, dalje, pita kada će objasniti koja je uloga Koste Latinovića u Dverima, za koga navodi da je "sedam puta osuđivan" i da mediji za njega pišu da je blizak "rakovičkom klanu", a koji je, prema Mirkovićevim rečima, potvrdio još u februaru da je sa aktivistima Dveri šetao dok su nosili vešala na protestu.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas

- Kada ćeš objasniti šta radiš u društvu sa pripadnicima ''zvezdarskog klana'', šta si se dogovarao sa ljudima koji su zabeleženi kao podzemlje još u ''Beloj knjizi'' o organizovanom kriminalu iz 2001. Da li je slučajno serijal tvojih napada na MUP počeo samo dan nakon hapšenja Mladena Novakovića Tocila u Mladenovcu sa 77 kilograma heroina i da li ti je to kum - pita Mirković Obradovića i zaključuje:

- Valjda ćeš ti što pre postati svestan da bolesnim lažima nećeš naneti štetu ni Aleksandru Vučiću ni Nebojši Stefanoviću, jer njihove rezultate tvoje fantazmagorije neće izbrisati - rekao je Mirković.

Predsednik Pokreta Dveri ranije danas u priču o Krušiku "uveo" je nove ličnosti, poput brata ministra unutrašnjih poslova, direktora preduzeća Jugoimport SDPR, zatim njegovog zamenika, koji je, tvrdi, otvorio privatni fakultet u zgradi tog preduzeća, pa i nekadašnjeg telohranitelja vlasnika i rektora Megatrenda, Miće Jovanovića".
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading