(FOTO) SUBOTIČANI UZELI STVAR U SVOJE RUKE: Skinut skandalozni bilbord sa nasmejanom Kolindom!

Autor: kurir.rs

Vesti

16.12.2019

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle reakcije Subotičana koji su mahom negodovali zbog političkog plakata Kolinde Grabar Kitarović u Subotici, u Bajnatskoj ulici na Prozivci je pre ugovorenog vremena promenjen plakat hrvatske predsednice na bilbordu.

RepublikaFoto: Čitalac Republike

- Ugovoreno je bilo da do 16. decembra plakat na bilbordu sa likom hrvatske predsednice i političkom porukom "Predsjednica. Jer vjerujem u vas i borim se za vas" bude na postavljenom mestu, ali je skinut nešto ranije. Postavljali smo i ranije političke sadržaje, ali ovakvu reakciju nismo imali do sada. Plakat je naručila jedna hrvatska agencija - kažu iz novosadske agencije.

Subotičani su nakon skidanja bilborda Kolinde, na čije su postavljanje reagovali da je nepotrebno i da uznemirava građane, sada odobrili što je plakat skinut ranije.

- Skidanje slike Kolinde Grabar Kitarović sa porukom da je naša predsednica, manje je bitno od uzroka i namere onoga ko je platio i naručio da se slika i bilbord postave na tom mestu i u Subotici - kaže Subotičanin koji je dodaje da je reakcija građana Subotice bila glasna, tako da plakat nije "izdržao" ni sedam dana koliko je bio ugovoren.

- Videli smo posle pisanja medija da je odmah skinut plakat sa bilborda, osvanuo je neki komercijalni, ali ne znamo ni ko ga je stavio ni skinuo - kaže stanar koji živi u Bajnatskoj ulici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading