(VIDEO) SKANDAL! BESPRIZORNA IZJAVA MARKA VIDOJKOVIĆA: Za Srbiju su ginuli probisveti!

Autor: Tanjug

Vesti

15.12.2019

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opoziciona perjanica i pisac Marko Vidojković napravio je nezapamćen skandal pošto se narugao svim srpskim vojnicima koji su ranjavani, mučeni i koji su ginuli za otadžbinu!

RepublikaFoto: Foto Dragan Kadić
Marko Vidojković

Naime, u svojoj emisiji koja se emituje na jednom Jutjub kanalu, Vidojković je dozvolio sebi da sve srpske ratnike proglasi - probisvetima.

- Nisu sigurno na ratište iši i oružjem se bavili doktori nauka, osim doktora Vojislava Šešelja, nego su išli, znaš, tako ti neki probisveti, kondukteri... Mislim izvinjavam se kondukterima - mlatnuo je Vidojković, što je izazvalo brojne reakcije na Tviteru.

- Neka dođe da nas upozna! Niko od nas nije probisvet, ako si učesnik rata to ne znači da si ratni zločinac! Sram ga bilo svih koji su ostali na večnoj straži, da bi takvi kao on mirno spavali... - stoji u jednom od komentara.

 

 

- Eto po Vidojkovića ja ispadoh probisvet. Pa želim mu da bude probisvet baš kao ja i moji saborci. Da se skine sa strane kase i da sam zarađuje za život - navodi se u drugom komentaru.

- Pola moje familije su išli na ratište kao visokoobrazovani dobrovoljci, mnogi od njih doktori nauka. To što Vidojković ne vidi u životu viši cilj od uvlačenja trave u pluća ne znači da on ne postoji - ističe jedan od Tviteraša koji je komentarisao ovu skandaloznu izjavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dera

17.12.2019 15:14

Probisveti su izbegavali odazivanje na vojne pozive i bežali u inostranstvo.

Odgovori 12 0
Rade

17.12.2019 16:10

Za Srbiju su ginuli rodoljubi.

Odgovori 16 0
Jelenko

17.12.2019 17:02

Probisveti su bežali od obaveza i krili se po podrumima.

Odgovori 11 0
Vinko

17.12.2019 17:26

Sve za kadar. Vredja vlast, opoziciju, borce, studente. . . . . .