Dačić učestvuje na Doha forumu u Kataru

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

14.12.2019

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spolnih poslova Ivica Dačić, koji učestvuje na Doha forumu u Kataru, imao je odvojene bilateralne sastanke s premijerom Katara Abulahom bin Naserom bin Kalifom Al Tanijem i potpredsednikom Saveta ministara i ministrom inostranih poslova Države Katar, šeikom Mohamedom bin Abdulrahmanom Al Tanijijem.

RepublikaFoto: Tanjug/O. STEVANOVIĆ
Ivica Dačić

Kako se navodi u saopštenju iz srpskog Ministarstva spoljnih poslova, u tim razgovorima istaknuto je da su bilateralni odnosi Srbije i Katara dobri i da se kreću uzlaznom putanjom, kao i da se ove godine navršava trideset godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa dve države što je i obeleženo na simboličan način.

Sagovornici su se složili da je potrebno uložiti dodatne napore kako bi se dao podstrek unapređenju saradnje na ekonomskom planu, gde postoje veliki neiskorišćeni potencijali, dodaje se u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading