SDPS proslavio 10 godina postojanja! LJAJIĆ: Nadam se da ćemo i u budućnosti biti deo vladajuće koalicije

Autor: Tanjug

Vesti

12.12.2019

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) obeležila je večeras 10 godina postojanja, a tom prilikom predsednik partije i ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić izrazio je nadu da će njegova stranka i u budućnosti biti u vladajućoj koaliciji.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Rasim Ljajić

S obzirom na to da je 2020. izborna godina, on je pozvao prisutne da večerašnje okupljanje shvate kao početak kampanje SDPS, da promovišu vladu i stranku kao članicu koalicije, odnosno da njihovoj listi daju "maksimalni doprinos za ubedljivu pobedu".

Ljajić je zahvalio prisutnima što su opstali u teškim turbulentnim političkim vremenima čuvajući temeljne vrednosti zbog kojih je SDPS formirana, a to su antifašizam, antipopulizam i antinacionalizam.

- Najveći uspeh koji smo postigli za ovih 10 godina jeste da smo opstali, ostali, ostali svoji, sačuvali identitet, i da smo nastojali da damo doprinos ukupnim reformama koje se sprovode u Srbiji, promenama koje se događaju i modernizaciji Srbije, što i to jeste bio naš cilj kada smo ulazili u vladu 2012. godine - rekao je Ljajić.


Ministar je obraćanje zaključio rečima da se uspeh ne meri samo glasovima već i "kilometrima pređenih puteva, ljudi koje ćemo sresti i gradova koje ćemo obići".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading