SUD NE DA PASOŠ: Mišković ne ide u Ljubljanu

Autor: Tanjug

Vesti

26.09.2017

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalni sud u Beogradu odbio je molbu vlasnika "Delta holdinga" Miroslava Miškovića da mu privremeno vrati pasoš radi puta u Ljubljanu gde bi sutra trebalo da prisustvuje otvaranju hotela Interkontinental, rečeno je danas u Višem sudu u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug
Mišković do daljnjeg bez pasoša

Molbu je sudu podneo Miškovićev branilac, a njoj se usprotivio zamenik Tužioca za organizovani kriminal.

Protiv Miškovića je u toku drugostepeni postupak pred Apelacionim sudom, po žalbama na prvostepenu presudu kojom je prošle godine osuđen na pet godina zatvora jer je pomogao sinu Marku da utaji porez po odbitku od oko tri miliona evra.

Istom presudom Mišković je zbog nedostatka dokaza osloboden od optužbi da je oštetio putarska preduzeća, odnosno da je finansijskim poslovanjem izvlačio novac iz njih.

Porptarol suda Bojana Stanković rekla je Tanjugu da je predsenica sudskog veća danas donela odluku kojom je odbila molbu Miškovićevog branioca, "imajući u vidu da se ne radi o neodložnoj potrebi okrivljenog da napusti boravište, odnosno teritoriju Republike Srbije u smislu odredbi Zakonika o krivičnom postupku".




 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading