Socijalistička omladina u akciji sadnje drveća i uređenja parkova

Autor:

Vesti

07.12.2019

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na teritoriji opštine Rakovica u organizaciji socijalističke omladine održana je akcija "Uredjenje parka i sadnja drveća", a dogadjaju je prisustvovao potpredsednik SPS i ministar zaštite životne sredine Goran Trivan.

Foto: Republika
Omladina SPS-a u akciji sadnje drveća

- Na ovaj način želimo da damo skroman doprinos u zaštiti životne sredine ali i da sve slobodne površine na našoj opštini ozelenimo. Ovim želim i da skrenemo pažnju globalnoj borbi protiv klimatskih promena. Gradjani opstine Rakovica trebalo bi da znaju koliko je važno živeti u zdravoj životnoj sredini. Mi ćemo i u narednim nedeljama imati iste ovakve akcije i na drugim lokacijama u našoj opštini. Apelujem na sve mlade ljude da srede svoj park, da zasade neko drvo i da naš kraj, naša opstina i nas grad budu lepsi i bolji za zivot - kaze za portal Srpskog telegrafa predsednik omladine SPS Rakovica Dragan Radeč.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading