ŠIPTARI NEMAJU BESU, DA LI JE IMA EU?! Vulin oduvao Kurtija zbog izjave da neće da pregovara sa Vučićem

Autor: Tanjug

Vesti

07.12.2019

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Šiptari znaju da su ih pregovori sa Vučićem udaljili od nezavisnosti isto koliko ih je Jeremić približio samostalnosti", ocenio je ministar odbrane u Vladi Srbije Aleksandar Vulin.

RepublikaFoto: Tanjug/ G. STANKOVIĆ
Aleksandar Vulin

- Zato im je jedini zahtev da Srbe predstavlja neko ko neće predstavljati Srbiju već samo sebe - istako je ministar komentarišući izjavu lidera Samoopredeljenja Aljbina Kurtija da "neće predsednika Vučića za pregovaračkim stolom".

Vulin je ocenio da "kao što Ðilas i Obradović hoće vlast bez izbora, tako i Kurti hoće pregovarača koji ne predstavlja Srbe".

RepublikaFoto: youtube.com/Slobodno Srpski
Aljbin Kurti

- Vučić je jedini koji može da govori ne samo u ime Srbije već i u ime svih Srba i to Kurti zna, zato od njega i beži - podvukao je Vulin i dodao:

- Nije bitno šta hoće Šiptari, nikoga i nije briga za to, već da li će Evropska unija održati svoju reč i najpre sprovesti Briselski sporazum za koji je garantovala, a onda i ukinuti takse na robu iz centralne Srbije i BiH. Šiptari nemaju besu, da li je ima EU? - zaključio je Vulin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading