Milićević o pretnjama Vučiću: Krajnje je vreme da pravosudni organi da preduzmu mere protiv mržnje

Autor: Tanjug

Vesti

04.12.2019

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Krajnje je vreme da pravosudni organi preduzmu zakonom propisane mere protiv onih koji gotovo svakodnevno šire mržnju i beskrupulozne pretnje predsedniku Aleksandru Vučiću", izjavi je večeras potpredsednik Skupštine Srbije Ðorđe Milićević.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Đorđe Milićević

- Bojazan da će destrukcija, koju kontinuirano sprovode predstavnici dela opozicije, dovesti do težih posledica u vidu mržnje i permanentnih pretnji po život predsednika Srbije Aleksandra Vučića, postaje stvarnost - naveo je Milićević u izjavi za javnost.

Kako kaže, njihova "hrabrost" dolazi do izražaja samo preko Tvitera i Fejsbuka i odašiljanja sramnih poruka, ali građani Srbije to prepoznaju i ne žele destrukciju i nasilje, već mir, stabilnost i prosperitet.

Naglašava da se dolazak na vlast u Srbiji ne može ostvariti nasiljem, već demokratskim putem na izborima.

 

 

- Međutim, pojedinci ne žele da se uključe u demokratske procese već u najvažnijim trenucima za Srbiju, kada predsednik Aleksandar Vučić sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom razgovara o vitalnim pitanjima za našu zemlju i naš narod na Kosovu, pokušavaju da na svaki način devalviraju postignute rezultate koje je Srbija ostvarila na unutrašnjem i međunarodnom polju delovanja - naveo je on.

Sigurno je da takav cilj nikada neće ostvariti, jer je Srbija na sigurnom putu napretka i boljeg života svih njenih građana, istakao je Milićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Šofer

05.12.2019 17:31

Krajnje je vreme da pravosudni organi preduzmu mere protiv mržnje prema bilo kome.

Odgovori 12 0