Licemer Paunović: Napada DS da ruši bojkot, a on se sprema za izbore

Autor:

Vesti

02.12.2019

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva lica Saše Paunovića, zamenika predsednika Demokratske stranke. Dok s jedne strane proziva kolege iz DS koji su protiv bojkota izbora i traže raskid saradnje sa Savezom za Srbiju, dotle s druge strane sam uveliko vodi kampanju za novi mandat predsednika opštine Paraćin.

RepublikaFoto: facebook.com/Saša Paunović
Saša Paunović

- Želja grupe članova glavnog odbora da stranka napusti Savez za Srbiju i izađe na izbore samo je maska za razbijanje opozicionog fronta i diskreditaciju bojkota parlamentarnih izbora kao glavne pretnje po režim Srpske napredne stranke - izjavio je Paunović za Glas Šumadije.

Potom je dodatno osuo paljbu po partijskim kolegama:

- Oni prosto i legitimno hoće da nastave da primaju poslaničku platu, pa zato žele DS van SZS i izlazak na izbore u "proevropskom bloku".

 

 

Dodao je da bi bilo iskrenije da poslanici DS priznaju da po svaku cenu hoće da ostanu u parlamentu umesto da vrte u krug priču o "nemogućnosti saradnje sa Dverima" ili o "odstupanja od evropskih vrednosti".

Zanimljivo je da Paunoviću ne smeta što poslanici uzimaju platu iako godinu dana ne rade i ne dolaze na posao, ali je po Paunoviću neoprostiv greh što demokrate neće sa Dverima. Istovremeno, Paunović licemerno proziva kolege da ruše bojkot, dok je svoju mašineriju u Paraćinu uveliko angažovao i radi na kampanji za izbore koji će se održati na proleće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading