OPREMA SE ŠALTER SALA U STAROJ PAZOVI: Svi papiri na jednom šalteru

Autor: Republika

Vesti

28.11.2019

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opština Stara Pazova je na Кonkursu Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samopupravu dobila sredstva za Uspostavljanje jedinstvenog upravnog mesta.

RepublikaFoto: Opština Stara Pazova
Ministar Branko Ružić u obilasku šalter sale

Predstavnici opštine su u prostorijama Srpsko – korejskog informatičko pristupnog centra ( SКIP) potpisali Ugovor o donaciji pomenutih sredstva koja će biti iskorišćena za elektronsko opremanje šalter sale u zgradi Opštine, nakon koga će građani i privrednici moći većinu poslova da obave na jednom šalteru.

Naime, pre nekoliko meseci Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić je tokom posete Staroj Pazovi zajedno sa predsednikom Opštine Đorđem Radnovićem obišao šalter salu i najavio njeno opremanje kako u građevinskom tako i u softverskom smislu kako bi što efikasnije bila na raspolaganju svim građanima.


 

 

 

RepublikaFoto: Opština Stara Pazova
Branko Ružić sa čelnicima opštine Stara Pazova

Stara Pazova jedna je od šest lokalnih samouprava koja je dobila 8,5 miliona dinara namenjenih za uvođenje jednošaletrskog sistema po kom građani na jednom mestu mogu da završe sve poslove sa lokalnom upravom.

Pored Stare Pazove, novac su dobili i Кuršumlija, Užica, Gornji Milanovac, Vlasotinci i Rača. Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave za ovu namenu izvdojilo je ukupno 45 miliona dinara.

STAVOVI IZNETI U PODRŽANOM MEDIJSKOM PROJEKTU NUŽNO NE IZRAŽAVAJU STAVOVE OPŠTINE STARA PAZOVA

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading