Blam godine! Nemačka televizija ozbiljno pobrkala lončiće: Snimili dokumentarac o Karadžiću - "Od radnika u FK Barselona do genocida"

Autor: Republika

Vesti

28.11.2019

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokumentarni kanal nemačke državne televizije ZDF dozvoli je sebi da napravi materijalnu grešku, po svoj prilici vodeći se netačnim podacima sa interneta.

RepublikaFoto: facebook.com
Ovo su objavili na nemačkoj televiziji: Radovan Karadžić

Ova prestižna televizija je na zvaničnoj Fejsbuk stranici objavila fotografiju Radovana Karadžića i u pozadini stavio grb FK Barselone, a u opisu dodala da je Srbin bio psiholog u ovom španskom klubu.

"Od fudbalskog radnika do genocida", naslov je priloga.

A dalje u opisu fotografije se navodi: "Srpski ratni komandant Radovan Karadžić radio početkom 80-ih godina kao psiholog u FK Barselona. Kasnije je osuđen i za masakr u Srebrenici tokom rata u BiH”

Jasno je svima u Srbiji, Španiji, a i šire da Karadžić nikada nije radio u Barseloni. On je kao sportski psiholog radio u FK Sarajevo osam godina i posle toga vrlo kratko u FK Crvena zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading