FAJT! ĐUKA: Zorana, mesto ti je u SZS! ZORANA: Rasprava je za stranku

Autor:

Vesti

27.11.2019

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik SNS Vladimir Đukanović žestoko je opleo po ministarki građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorani Mihajlović, nazivajući je neradnicom koja se samo slika i sebi pravi reklamu! S druge strane, ministarka stranačkom kolegi poručuje da je navikla na Đukanovićeve prozivke, te da će mu na sve odgovoriti, ali u prostorijama SNS, na stranačkim sastancima.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ/M. MIRČETIĆ
U klinču: Vladimir Đukanović i Zorana Mihajlović

Govoreći u jutarnjem programu televizije Pink o doktoratu ministra finansija Siniše Malog, Đukanović je potkačio Mihajlovićevu i optužio je za nelojalnost prema kolegi iz Vlade i čitavom SNS.

- Ta žena očigledno po zadatku ima za cilj da uruši kredibilitet Siniše Malog jer daje političke izjave sledećeg tipa: "To je njegova privatna stvar, to je odnos njega i univerziteta." Učestvuješ na konferenciji na kojoj je bukvalno dželat Siniše Malog, mislim na rektorku Popović, daješ kredibilitet svemu tome i kažeš da to nije politička odluka. Zašto? Zato što imaš neki lični poriv jer si dobila zadatak da uradiš to prema njemu, da ga još više obrukaš, da ga još više unerediš. To je odsustvo lojalnosti i kolegijalnosti prema kolegi s kojim sediš u Vladi da je to nešto zastrašujuće - rafalno je izneo Đukanović.

Ako ona bude ministar u novoj vladi, neću da glasam za tu vladu

Vladimir Đukanović, poslanik SNS

 

UZ BOŽJU POMOĆ...

Pritom, kako je podvukao, Mihajlovićeva u toj vladi nije uradila ništa, za razliku od Malog.

- Makar nas je odveo na londonsku berzu, podigao finansije, drži ih u neverovatnoj stabilnosti. Ti nisi mnogo ni vredna, osim što se slikaš, praviš sebi reklamu i promociju. Sve ovo, putevi i ovo što je izgrađeno, da nije bilo autoriteta Aleksandra Vučića, ti ne bi prišla tome. I ti sad daješ sebi za pravo da namerno dva-tri dana tendenciozno ti postavljaju ta pitanja, zato što si namestila ta pitanja, da te pitaju o doktoratu Siniše Malog da kažeš: "To je njegova privatna stvar i da ga još više tako unazadiš" - nastavio je tiradu Đukanović.

 

 

On je u emisiji rekao da nikad više ni za jedan njen zakon neće da glasa kao poslanik, na šta ga, kako reče, ne može ni naterati ni predsednik Vučić.

Nije prvi puta da slušam poslanikove lične impresije o meni koje iznosi sa toliko žara i strasti

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade

- Nedajbože ako bi bilo da ona bude eventualno novi kandidat za ministra, ja vam sad kažem da neću da glasam za tu vladu i boriću se u svojoj stranci da ona bude na neki način, zbog ovakve nelojalnosti, nekolegijalnosti i zbog svoje lične ambicije, da svakog živog uništi zato što ona smatra da je bogomdana, ja ću se stvarno lično boriti da ona ne bude više ništa u toj stranci i da apsolutno nema nikakvu ulogu više u Vladi Srbije, bar dok je SNS na vlasti. Slobodno, gospođo Mihajlović, pređi u Savez za Srbiju i idi tamo i nastavi s njima - zaključio je Đukanović.

SLEDI REVANŠ

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović odgovorila je za naš list na ove žestoke prozivke.

- Nije ni prvi, a sigurno ni poslednji put da slušam lične impresije narodnog poslanika SNS Vladimira Đukanovića, koje sa toliko žara i strasti iznosi o meni. Ali stvarno ne želim niti imam nameru da se s bilo kojim funkcionerom SNS raspravljam javno u medijima. Sve eventualne nesuglasice koje imamo rešavaćemo na jedinom mestu na kom se to i rešava, a to je naša stranka - navela je Mihajlovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boris

28.11.2019 17:33

Zorana Mihajlović daje javne izjave protiv Siniše Malog a Đukanoviću poručuje da ne treba da daje javne izjave o njoj već u stranci.