DOMINACIJA: Apsolutna većina za SNS u Opovu

Autor: Tanjug

Vesti

24.09.2017

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Opovo saopštio je da su na danasnjim izborima za savete mesnih zajednica u četiri naseljena mesta - Opovu, Barandi, Sefkerinu i Sakulama - apsolutnu većinu osvojili kandidati koje su podržali članovi SNS.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Kako se navodi u saopštenju, oni su osvojili svih mandata - u svakoj mesnoj zajednici po sedam mandata.

Ove izbore obeležila je izuzetno velika izlaznost, koja se kretala od 26,50 odsto do više od 42 odsto u zavisnosti od mesne zajednice, što je presedan kada je reč o izborima za savete mesnih zajednica. 

Od ukupnog broja birača, koji u Opovu iznosi 8.303, na birališta je izašlo 2.523 birača ili 30,39 odsto. 

Ovakav rezultat je još jedna potvrda poverenja koje građani imaju u lokalnu vlast u Opštini Opovo, koju predvodi Srpska napredna stranka, ali i potvrda poverenja koje SNS i njen predsednik, Aleksandar Vučić, uživaju u celoj Srbiji, ističe se u saopštenju.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Opovo zahvaljuje svojim sugrađanima koji su u velikom broju izašli na izbore za savete mesnih zajednica i time još jednom pokazali koliko podržavaju i kako ocenjuju rad Srpske napredne stranke. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading