(VIDEO) Vučić oduvao Kurtija i Ugljanina: Našla krpa zakrpu

Autor:

Vesti

22.11.2019

12:29 >> 14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da susret predsednika Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejmana Ugljanina i lidera Pokreta Samoopređeljenje i kandidata za tzv. kosovskog premijera Aljbina Kurtija neće dovesti ni do kakvih ozbiljnih posledica, osim što će jedno jagnje završiti na njihovoj trpezi.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

- Posledice će biti veoma ozbiljne, poješće jagnje više i to je to - ironično je rekao Vučić upitan da prokomentariše susret Kurtija i Ugljanina.

Dodao je da drugih posledica neće biti.

- Našla krpa zakrpu... - rekao je Vučić uz opasku - vratimo se na ozbiljnu temu.

Sinoć je iz Samoopredeljenja saopšteno o susretu Ugljanina i Kurtija, kao i da je Ugljanin informisao Kurtija o zahtevu za poseban status Sandžaka, te da je na sastanku je bilo reči o situaciji u Sandžaku, položaju tamošnjih Albanaca i Bošnjaka, kao i njihovim težnjama da rade i razvijaju se ka dostojanstvenom životu i "životu bez diskriminacije od Beograda".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana983

22.11.2019 13:15

Nasla krpa zakrpu je najbolji i najrealniji komentar za dva "gospodina".

Bojana

23.11.2019 10:36

Dobro mu rekao nista nije pogresio...