Policija ekspresno reagovala: Uhapšen zbog pretnji upućenih Đukanoviću

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

19.11.2019

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog brutalnih pretnji na društvenoj mreži Tviter upućenih na račun narodnog poslanika i funkcionera SNS Vladimira Đukanovića uhapšen je izvesni Radivoje Gojković.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Vladimir Đukanović

- Šta biste vi sa njim, verovatno biste ga ubili? A ne, odveo bih ga u planinu, pa komad po komad… - napisao je pre hapšenja Gojković uz Đukanovićevu fotografiju, .

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje posle čega će biti izveden pred dežurnog istražnog tužioca.

Đukanović je stravične pretnje odmah prijavio nadležnim organima, a policija je vrlo brzo utvrdila da se radi o veoma opasnom čoveku, koji je robijao zbog ubistava i koji je osuđivan i za brojna druga krivična dela!   

 

 

Naime, protiv Gojkovića je podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je 8. 7. 1991. godine i 24. 7. 1992. godine izvršio dva odvojena krivična dela - ubistva.

Gojkovića 1995. godine Okružni sud u Šapcu osudio na kaznu zatvora od 12 godina, pri čemu je delo kvalifikovano kao razbojništvo sa smrtnom posledicom.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading