Orlić o Obradovićevom progonu policajaca: Da li napadi dolaze po nalogu Đilasa?!

Autor: Tanjug

Vesti

18.11.2019

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik i član Predsedništva SNS Vladimir Orlić rekao je danas da Boško Obradović nastavlja da traži pažnju javnosti lažnim tiradama na račun policijskih službenika i upitao ga da li sve to radi po nalogu Dragana Ðilasa.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Vladimir Orlić

- Da li je dobio nalog od Ðilasa da mu meta u kampanji laži bude policijski službenik Goran Papić, koji je rukovodio akcijom hapšenja Ðilasovog šuraka Milana Dabovića, sa sve kokainom. Da se nije, možda, Obradović sam dosetio te ideje. Da li je i, ukoliko jeste - koliko, novca dobio od Ðilasa da pokuša da spreči otkrivanje istine o finansijerima dva kilograma kokaina, pošto je očigledno da to nije finansirao šurak - navodi Orlić u saopštenju za javnost.

Takođe traži da Obradović kaže koliki deo je dobio od Ðilasovog novca.


Obradović je ranije danas na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije pitao da li postoji odeljenje za posebne akcije koje se bavi tajnim prisluškivanjem opozicije i medija i naveo da je koristeći javna ovlašćenja kao narodni poslanik uputio dopise MUP-u da mu se omogući nadzor nad zakonitošću primene specijalnih metoda prisluškivanja i praćenja u svim službama Uprave kriminalističke policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading