Sledeći si na spisku za likvidaciju! Direktor "Galeta" dobio jezive pretnje

Autor: Republika

Vesti

17.11.2019

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Sportskog centra "25. maj - Milan Gale Muškatirović" Jovan Knežević dobio je večeras pretnje telefonom "da je sledeći na spisku za likvidaciju".

RepublikaFoto: youtube.com/Studio B
Jovan Knežević

Incident se dogodio tako što je nepoznato lice pozvalo telefonom suprugu Jovana Kneževića i pretilo njenom suprugu i deci. Knežević je pretnje prijavio policiji.

Jovan Knežević sa saradnicima zakazao je za sutra u 10.30h u prostorijama SC "25. maj - Milan Gale Muškatirović" konferenciju za štampu na kojoj će objaviti nove dokaze o malverzacijama Marka Bastaća i njegovih saradnika u ovom sportskom centru.

Grad Beograd je u julu mesecu preuzeo sportski centar od gradske opštine Stari Grad zbog dugova koji su veći od milion evra i malverzacija u poslovanju zbog čega je dovedeno u pitanje funkcionisanje centra. Grad Beograd je, na osnovu nalaza Budžetske inspekcije grada, podneo dve krivične prijave protiv Marka Bastać i to zbog malverzacija u gradskoj opštini Stari Grad i SC "Milan Gale Muškatirović".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading