Kako se lažnim vestima širi panika - JANKOVIĆ JE UBIJEN?!

Autor: Republika

Vesti

23.09.2017

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom navoda objavljenih na društvenim mrežama koje su uznemirile veliki deo javnosti, kako je na Sašu Jankovića, predsednika Pokreta Slobodnih građana pucano ili da je čak i ubijen, Pokret slobodnih građana obavestio je javnost da je lider PSG živ i zdrav.

RepublikaFoto: Tanjug
Saša Janković

- Sama činjenica da je ogroman broj ljudi poverovao u ovakvu užasnu vest najbolje svedoči u kakvom gradu i državi živimo – kaže Srđan Škoro, član predsedništva PSG i dodaje:

- Tome je svakako doprinela i bestijalna svakodnevna kampanja koja se preko plaćenih sluga odanih aktuelnoj vlasti vodi protiv Saše Jankovića i Pokreta slobodnih građana. Nadamo se da pokazna vežba policije i blokada čitavog Beograda nema za cilj uvođenje budućeg policijskog časa, niti obračuna sa opozicijom i građanima koji misle svojom glavom. S obzirom da se o bezbednosti građana Srbije zvanično brinu Gašić, Vulin i Stefanović, a njima nezakonito koordinira Vučić, ništa nije isključeno. Strah od gubitka izbora u Beogradu je očigledno toliko izražen u vladajućoj koaliciji da ga više ne mogu skriti. Želimo da verujemo da proturanje ovako opasnih i uznemirujućih lažnih vesti ne predstavlja pripremu javnosti za ono što bi moglo da usledi - navodi se u saopštenju.

Međutim, širenju lažne vesti pridružili su se i Erić i Veruović.

Vilibald Erić, bivši SNS-ovac, se zapitao da li je istina da je pucano na Sašu Jankovića i da li je to pokretač policijske akcije "Vihor", dok je Milan Veruović, koji podržava Vuka Jeremića, napisao:

- Sinoć sam istovremeno dobio informaciju sa dve različite strane da je pucano na Sašu Jankovića. Nimalo slučajno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading