Gradski odbor SNS u Šapcu: Zelenović ne preza da "razgovara i sa crnim đavolom"

Autor:

Vesti

17.11.2019

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor SNS u Šapcu najoštrije je osudio pozive na fizičke sukobe od strane trenutnog gradonačelnika tog grada Nebojše Zelenovića.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Nebojša Zelenović

-  Jedan od lidera Đilasovog "Saveza za Srbiju", kako je sam priznao, ne preza da "razgovara i sa crnim đavolom" kako bi srušio legalno i legitimno izabranu vlast u državi. Podsećamo da je Nebojša Zelenović sinonim za nelegalan dolazak na vlast, jer je dokazano da je posredstvom svojih aktivista kupovao glasove tokom kampanje za prošle izbore. Istovremeno, ne može osuđeno lice bilo koga da proziva za kriminal. Nebojša Zelenović je jedini gradonačelnik u Srbiji koji je osuđen za nenamensko trošenje pet miliona evra iz budžeta grada Šapca. 

Upravo su Nebojša Zelenović i njegovi politički saborci simbol nemira, netolerancije, govora mržnje, pretnji, rušenja, spaljivanja i poziva na linč neistomišljenika. Nebojša Zelenović osuđuje nekakve nepostojeće pretnje "nezaštićenoj ženi", dok njegovi saborci žene premlaćuju bilo da su novinarke ili pripadnice druge političke opcije.  U Šapcu je situacija sve lošija zahvaljujući lopovskoj politici garniture koja je u ovom gradu na vlasti već 20 godina. Koliko Nebojšu Zelenovića ne interesuju problemi njegovih sugrađana najbolje ilustruje najnoviji intervju koji je dao za N1 u kojem se jada da je morao da odbije gospodina Oricija iz OEBS-a koji ga je zvao na koktel.

Gospodine Zelenoviću, dok Šapčani grcaju u problemima, dok gaze blatnjavim ulicama, piju vodu iz nehigijenskih bunara i muku muče sa septičkim jamama jer im niste obezbedili kanalizaciju, Vi govorite o koktelima. Ovakav bahat odnos prema Vašim sugrađanima objašnjava zašto ste izgubili izbore i u Vašoj mesnoj zajednici i zašto iz dana u dan sve veći broj Šapčana podržava politiku Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića - stoji u saopštenju Gradskog odbora SNS.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan Alasic

17.11.2019 19:45

Gotovo je Zelenovicu svi u Sapcu znaju sve o tebi.Sudija svira kraj.