Žalosna ispovest devojčice: Mesecima trpela torturu, otac je pipkao i terao u nadnicu

Autor:

Vesti

15.11.2019

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica (14) iz Glušica u okolini Bogatića, prijavila je danas svog oca i brata zbog zlostavljanja. Ona je danas policajcima ispričala detalje turture koju je prolazila u porodičnoj kući.

Foto: Ilustracija

Gnusan zločin prijavljen je šabačkoj policiji ove nedelje, a devojčica se prethodno na višemesečnu torturu požalila razrednoj nastavnici u lokalnoj osnovnoj školi. Opis zlostavljanja koje je dete dalo nastavnici, ali i kasnije policijskim inspektorima koji rade na tom slučaju, detaljan je i uznemirujući, piše Blic.

Prema nezvaničnim saznanjima, devojčica je rekla da je zlostavljanju bila izložena kada je otac bio pijan, a prvi put takav predatorski napad doživela je pre par meseci.

- Onda bi me gledao, pipkao i mazio i ništa više nije pokušavao. Često je bio pijan pa se to ponavljalo iz dana u dan, četiri do pet puta nedeljno. Brat nije tražio da skinem odeću, ali me je i on dodirivao kao da mu nisam sestra - navela je devojčica.

Osim toga, dete se policajcima požalilo i da u kući preživljava pravi pakao. Navodno je morala da radi sve poslove po kući, od oca je često dobijala batine kada je odbijala nešto da uradi. Otac ju je, takođe, primoravao da ide da radi u nadnicu u selu, pa je često odsustvovala iz škole jer je brala duvan. Kada se vraćala kući morala je ocu da daje sav novac koji je zaradila. Često je, rekla je, bila gladna i čak od majke nije imala razumevanja.

Nije mogla da izdži iživljavanje

Zbog višemesečne torture devojčica je tražila načina da ode iz kuće. Kada više nije mogla da trpi batine, psihičko zlostavljanje i seksualno uznemiravanje, posebno što od majke nije dobijala nikakvu zaštitu, sve je ispričala u školi.

- U policiju je došla u pratnji punoletne sestre, kod koje se i sakrila nakon što je detalje zločina ispričala u školi. Istu priču dete je ponovilo i u policiji, zbog čega su je inspektori shvatili krajnje ozbiljno. U međuvremenu, otac je krenuo u potragu za njom, i saznao je da je protiv njega podnela prijavu u pratnji sestre. Nakon toga, saslušan je i uhapšen, zajedno sa devojčicinim bratom - prenosi izvor, a piše Blic.

Devojča nijednog trenutka nije dobila podršku od svoje majke

Otac se u policiji branio rečima da je ćerku golicao iz “očinske ljubavi”, te da je tako svoju ljubav ispoljavao i prema drugoj deci (u pitanju je višečlana porodica), istovremeno negirajući krivicu za nedozvoljene polne radnje, za koje se sada sumnjiči.

Otac i brat koje je devojčica u pratnji sestre prijavila, uhapšeni su i zadržani u pritvoru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading