Orlić o lažima lidera Dveri: Obradović se uživeo u ulogu i tužioca i sudije

Autor: Tanjug

Vesti

14.11.2019

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić ocenio je da se lider Dveri Boško Obradović svojim lažima sada usmerio na pripadnike policije.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Vladimir Orlić

- On se već uživeo u ulogu i tužioca i sudije, pa je presudio da pripadnici policije treba da dobiju i otkaz - naveo je Orlić u saopštenju dodajući da je Obradović preuzeo model ponašanja Dragana Đilasa prema policajcima, koji je pretio otkazom saobraćajnom policajcu.

Orlić ocenjuje da Obradović danas sam sprovodi istrage, sprovodi dokazne radnje, diže optužnice i presuđuje ko je kriv i nevin.

- Opijen Đilasovim parama ne libi se ni da se danas bruka i za njegov račun reciklira izlizane i prokazane lažne priče, a kad ga istina demantuje piše polupreteća pisma časnim pripadnicima MUP-a u kojima deli lekcije o policijskom poslu ljudima koji su ceo radni vek proveli u policiji i koji ostvaruju izvanredne rezultate u borbi protiv kriminala - istakao je Orlić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading