Fajt bivših drugova zbog Vučića i malog Šengena! MRKA: Budalo, prolupao si! VELJA: Mrko, voliš Šiptare!

Autor:

Vesti

13.11.2019

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Nove Srbije Velimir Ilić kivan je na Aleksandra Vučića i aktuelnu vlast jer su mu oduzeli mogućnost da dobije fotelju u javnom preduzeću. Najstrašnije vređa predsednika Srbije i govori da je "Albanac", "prodana duša", da "treba da se vrati u Bugojno" i da Srbija treba da izgradi Kineski zid prema Albaniji.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ/ST/N.MANDIĆ
Zaratili: Mrka i Velja

Na ove silne nebuloze reagovao je počasni predsednik SPS Milutin Mrkonjić, koji mu preko Srpskog telegrafa poručuje da se presabere:

- To su budalaštine, Velja je prolupao! To su gluposti, pa ja mu kažem da je budaletina, to je budalaština. To nije dobro što on priča.

Umesto da posluša savete iskusnog prijatelja, Ilić je nastavio sa uvredama, te je Mrkonjića isprozivao da voli Albance, tvrdeći da je normalniji od svih političara u Srbiji.

Veljo, nisi dobro, presaberi se, radi, ne vređaj državnike

Milutin Mrkonjić, SPS

KINESKI ZID

Izgovor za napad ovog puta Iliću je poslužio mali Šengen, odnosno saradnja Srbije sa Albanijom i Severnom Makedonijom. Za lidera Nove Srbije reč je o "velikoj prevari Aleksandra Vučića prema srpskom narodu".

- Pitam se ko je taj Vučić i za čije interese on radi? Mi smo imali Tita, koji nam je na mala vrata uveo Albance na Kosovo. Je l' to Vučić glumi novog Tita? On sigurno ne radi za interese Srbije. On radi za interese Albanca. Zato, kupi se i odlazi iz Srbije. Nećeš ti da je rasturaš više. Idi u tvoje Bugojno ili na drugu tebi poznatu adresu, pa tamo radi šta hoćeš. Srbiju ti ne damo. Nećeš ovde da nam dovodiš Albance da nam njihova mafija kupuje zemlju - naveo je Ilić.

 

 

Najveći biser izgovorio je pred kraj svog govora dostupnog na Jutjubu.

- Ne dozvolimo nikakav kontakt sa Albanijom. Prema Albaniji Kineski zid! Izvlačimo naše Srbe da im pomognemo koliko možemo, a svaka druga priča sa Šiptarima je besmislena - podvukao je Ilić.

Normalniji sam od svih njih, a Mrka voli Albance

Velimir Ilić, NS

PRESABERI SE, ČOVEČE

Bivši ministar infrastrukture koju je na toj funkciji nasledio upravo Ilića iskoristio je priliku da preko Srpskog telegrafa uputi nekoliko saveta bivšem kolegi:

- Poručujem Velji da nije dobro i da, ako hoće da ostane na političkoj sceni Srbije, onda treba da bude onakav kakav je bio nekada. Konkretan, jasan, vredan, radan, a ne da pljuje ljude i da vređa državnike. Vučić i Dačić su ozbiljni državnici, vode žestoku bitku kada se o Kosovu radi, imaju podršku građana i ja im dajem punu podršku, posebno u projektima razvojne infrastrukture. Velja nije u pravu, i auto-put Priština-Niš-Sofija je evropska magistrala. Ako Evropa daje pare, a Evropa je dala pare, to treba da se radi. Ja Velju savetujem da se presabere malo.

Umesto da posluša savet prijatelja, Ilić je posegnuo za kontranapadom tvrdeći da "očigledno Mrkonjić voli Albance, bratstvo i jedinstvo i da želi da naprave uniju sa Albanijom, Kosovom, Šiptarima iz Makedonije i sa Kosova, i to je odlično".

- To je vrhunski potez jedne sulude vlasti, vreme će pokazati sve. Ja imam svoje mišljenje, a nije lepo da neko nekome kaže da je prolupao, da nije normalan... Ja sam mnogo normalniji od svih njih zajedno i zato tako kažem, zato što sam normalan. A Mrkonjić nek se malo seti svog šefa Miloševića, kakav je on stav imao o Kosovu, a on ga danas potpuno menja - zaključuje Ilić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading