ZA KOLIKO ĆE DA "ODE"? Palmina fotelja na licitaciji u utorak

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

22.09.2017

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotelja Dragana Markovića Palme i drugih funkcionera grada Jagodine otići će na licitaciju. Kako se navodi iz gradske uprave Jagodine, licitacija je zakazana za utorak u 12.00 u Skupštini grada.

RepublikaFoto: Tanjug
Za koliko će se prodati Palmina fotelja videćemo u utorak

Sav prihod od prodaje fotelja biće namenjen socijalno ugroženim porodicama sa više dece, navodi se u saopštenju.

Marković je 23. avgusta rekao da je Skupština grada Jagodine donela jednoglasnu odluku da proda fotelje na kojima su sedeli funkcioneri opštine i da ih zamene drvenim stolicama, a novac od prodaje daju siromašnim porodicama.

- Te pare daćemo porodicama koje imaju troje i više dece... Predlažem da sve lokalne samouprave urade ono što će uraditi Jagodina... Ova moja poruka se ne odnosi na Vladu Srbije i predsednika Republike jer tamo dolaze gosti, već samo važi za lokalne samouprave. Možda i Beograd to treba da uradi - kazao je Marković.

On je tada rekao da će prodati fotelje na koijima su sedeli predsednik Skupštine, njegov zamenik i sekretar, kao i fotelje koje se koriste za sednice Gradskog veća u maloj sali Skupštine grada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading