Kakva prozivka! Trifunović: Vrhunac Dačićeve politike je da glumi mečku na vašaru

Autor: Mediji, Republika

Vesti

06.11.2019

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je da je Srbija ovde gde jeste, a on u politici, "baš zato što Ivica Dačić i njemu slični samo i isključivo uvek misle ko će (sledeći) biti na vlasti, kome se isplati da namignu dok igraju kako aktuelna vlast svira, bez razmišljanja o sitnicama poput ideologije, etike i zdravog razuma".

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ/Đ. KOJADINOVIĆ
Trifunović / Dačić

- Gnusni beskičmenjaci, koji ne znaju za život bez vlasti, jer im vlast nadomešćuje sve što nikad nisu imali - čast, ugled, profesiju, društvo, ovom državom vladaju godinama, provlače se kroz sve vlade, seju svoje zlo na sitno - naveo je Trifunović reagujući na izjavu Dačića o njemu.

Trifunović je dodao da - SPS, parlamentarna stranka koja je u vlasti već skoro 26 od poslednjih 29 godina i ima jednu od najozbiljnijih stranačkih infrastruktura, već godinama nije imala niti jednu svoju političku aktivnost, nijednu političku odluku, ukratko, godinama nisu uradili ništa čak ni da bi opravdali politiku za koju se zalažu -.

- Vrhunac njihove politike je Dačić koji glumi mečku na vašaru. Ljudi koji su spremni da trpe Vučićeva poniženja i da tome izlažu i svoje najbliže saradnike, bez grama hrabrosti da ih zaštite, ne zaslužuju ništa više od one političke deponije na koje se odlaže đubre nepodobno za reciklažu - rekao je Trifunović.

Podsećamo, Trifunović koji je pre nekoliko dana tvrdio da ga Dačić non stop zove telefonom, što je lider SPS-a negirao, na svom Tviter nalogu optužio je Dačića da laže.

- Kaže ovaj manji na slici koji gleda gazdu kao psić: "Sergej je lažljivi gad...što bih ja njega zvao, bla bla bla". Lutko, ja tvoj broj koji se završava sa 059 nemam zapisan, znam ga napamet. Sigurno ne zato što sam Rain Man pa pamtim brojeve, već zato što si me zvao više no mnogo - napisao je Trifunović.

Povodom ovog tvita Ivica Dačić je isti dan ekspresno reagovao u izjavi za Srpski telegraf i žestoko odbrusio Trifunoviću. - Da, naravno da zna moj broj, jer me je zvao svaki dan kad sam bio ministar policije, moj broj je isti trideset godina. Nikad se nisam čuo sa njim otkad je postao političar, znači više od dve i po godine. A što bih ga zvao, koji će mi... Naravno da zna moj broj jer je morao da ga nauči, kad su došli da ga privode u pet ujutru, nije mu bilo odvratno da me zove. Ili kad je išao sa mnom na sever Kosova u policijskom autu na promociju Montevidea Srbima na Kosovu. Tad mu nije ništa smetalo. Gnjida od čoveka, da upotrebim njegov rečnik - rekao je tada Dačić za naš list.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dugi

06.11.2019 17:32

Trifunovic, Djilas, Obradovic i Jeremic prave vašare u Srbiji i izigravaju mečke Božane.