Bečić o najavljenom okupljanju Obradovićevih huligana ispred RTS: Srbija neće dozvoliti da joj se prošlost ponovi

Autor: Tanjug

Vesti

05.11.2019

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kao predsednik Odbora za kontrolu rada službi bezbednosti Narodne skupštine Republike Srbije zahtevam od nadležnih službi da u roku od odmah uzmu u razmatranje operativne podatke koji ukazuju da se na predsednika Srbije Aleksandra Vučića priprema napad ispred zgrade RTS-a", kaže Igor Bečić.

RepublikaFoto: Tanjug
Igor Bečić

- Izražavam svoju veliku zabrinutost jer se kao inspiratori pominju ljudi koji su apsolutno sposobni da urade stvari koje bi mogle imati nesagledive posledice za Srbiju i ceo srpski narod. Da Dragan Đilas i Boško Obradović ne prezaju ni od čega i da im je ozbiljan naum da proizvedu nestabilnost u Srbiji jasno je svakom ko iole ozbiljnije prati njihove aktivnosti - naveo je on.

Kako je naveo, nada se da frustracija Đilasa i Obradovića izazvana činjenicom da njihova ionako beznačajna podrška ovih dana doživljava sunovrat, neće biti razlog za najcrnji scenario koji pojedini mediji uveliko najavljuju.

- Zbog toga još jednom pozivam nadležne da ozbiljno shvate i do najsitnijeg detalja provere svaku informaciju kojom raspolažu a koja ima bilo kakve veze sa navedenim slučajevima. Iskreno se nadam da Srbija nikada više neće dozvoliti da joj se prošlost ponovi - naveo je Bečić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading