Palmer sa Dačićem o nastavku dijaloga Beograda i Prištine

Autor: Republika

Vesti

05.11.2019

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara i specijalnim predstavnikom za Zapadni Balkan Stejt departmenta Metjuom Palmerom.

RepublikaFoto: Tanjug/MSP/O. STEVANOVIĆ
Dačić sa Palmerom

Tokom susreta, sagovornici su razmenili mišljenja o aktuelnim regionalnim i bilateralnim pitanjima. Izražena je podrška što skorijem nastavku dijaloga Beograda i Prištine. U razgovoru su razmatrane teme koje se tiču regionalnog mira, stabilnosti i bezbednosti, ekonomskog prosperiteta i reformi zemalja Zapadnog Balkana.

Zamenik pomoćnika državnog sekretara i specijalni predstavnik Metju Palmer ponovio je snažnu podršku Vašingtona ostvarivanju strateškog cilja evro-integracija Republike Srbije i celog regiona. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živ

05.11.2019 14:09

A povlaćenje taksi na robu, povratak proteranih Srba, povraćaj otete imovine, Briselski sporazum, sprečavanje nasilja specijalnih snaga na severu KiM, Rezolucija 1244 i naših 1.000 policajaca na KiM????????? O tome ništa.