(FOTO, VIDEO) Milićević proslavio drugi rođendan: Nakon što je preživeo saobraćajku slavi dva puta godišnje

Autor:

Vesti

02.11.2019

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednika Republičke skupstine Srbije Đordja Milićevića, koji je pre tačno godinu dana preživeo stravičnu saobraćajnu nesreću kada se vraćao sa poslovnog događaja iz Beograda za Valjevo gde živi, sinoć su porodica i prijatelji obradovali proslavom iznenađenja. Kako su ekskluzivno za Srpski telegraf otkrili, želeli su da proslave Milićevićev drugi rođendan, kako od tada svi doživljavaju 1. novembar 2018

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Đorđe Milićević sa suprugom

U lokalnom valjevskom restoranu proslavu su organizovali njegova supruga i rođeni brat, a sa zadovoljstvom su se odazvali i prisustvovali Milićevićevi brojni prijatelji, uključujući i druga koji ga je vozio kobne večeri, i rodbina. Na snimku koji ekskluzivno objavljujemo može se videti Milićevićevo iskreno iznenđenje kada je stigao u restoran u kome ga je čekala prava žurka.

- Kako mi je supruga rekla, trebalo je da večeramo nas dvoje sa ćerkicom i simbolično proslavimo moj drugi rođendan, dan kada sam preživeo saobraćajnu nesreću nakon koje je retko ko verovao da ću uspeti da se izvučem. Ali kada sam usao u restoran nisam mogao da verujem, tu su bili svi moji prijatelji i bliski rođaci. Toliko me je ganuo ovaj njihov gest da sam ostao bez teksta, sto mi se retko desava", ispricao nam je jos uvek ganut Milićević.

Uz muziku, dobru klopu i naravno rođendansku tortu, veselo društvo se provodilo do kasno u noć.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Doktor koji je operisao Milićevića i prijatelj koji ga je vozio

Podsetimo, nakon saobraćajne nesrece Milicevic je doziveo teske unutrasnje povrede, zbog cega je imao dve ozbiljne operacije i cak dva meseca bio u komi. Kako je ranije ispricao, bio je bukvalno presecen na pola, u predelu struka i cak su i lekari govorili da retko ko prezivi takve povrede, uprkos najvecem lekarskom trudu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Sa bratom i suprugom

Srećom, Milićević je očito jedan od tih retkih a uvek pozitivan i nasmejan, danas je jos veseliji i optimisticniji nego sto je bio pre svega.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading