(VIDEO) Ministar Stefanović i premijerka Ana Brnabić dočekali policajce koju su spasili otetog dečaka iz Stare Pazove!

Autor: Republika

Vesti

31.10.2019

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i premijerka Srbije Ana Brnabić dočekali su danas u Vladi pripadnike policije koji su spasili otetog dečaka iz Stare Pazove.

RepublikaFoto: youtube.com/Tanjug

Stefanović se premijerki zahvalio na podršci i istakao da je veoma ponosan na ovu akciju.

Načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) Dejan Kovačević od prvog trenutka bio je s kolegama na terenu.

- Kao predsednica vlade želim da vam kažem jedno veliko hvala i odam vam priznanje. Naše društvo ne prepoznaje prave heroje i imaju neke druge idole, a sada molim da to promenimo kao društvo, da nam naučnici, sportisti i ljudi kao vi budu pravi heroji. Za mene nema većih heroja nego što ste vi- rekla je Brnabićka.

- Pokazali ste koliko ste profesionalni i jaki - naglasila je Brnabićeva dodavši da to ne govori samo kao predsednica vlade već pre svega kao građanka Srbije.

Završivši svoje obraćanje, Brnabićeva je okupljenima rekla da im je posle ovoga i lično na raspolaganju kad god da treba, na šta je ministar Stefanović u šali rekao: "Imaćemo to u vidu, pošto se bliži raspodela u budžetu!"

Da potsetimo, Petra su oteli otac i dva sina u saradnji sa još jednim mladićem. Celu priču mediji su pomno pratili, a najvažnije je da je dečak živ i zdrav vraćen roditeljima i to sve zahvaljujući odličnom i efikasnom poslu koji je obavila srpska policija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mrsavi

31.10.2019 18:41

Svaka im cas sta drugo reci.

Zoi

31.10.2019 21:39

Svaka cast!

pljuckavac

01.11.2019 05:55

Ne daj Boze nikome ono sto su ovi roditelji proziveli.