PLJUŠTE UVREDE: TRIFUNOVIĆ ZARATIO SA LIDEROM SRS

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah nakon što je lider radikala Vojislav Šešelj pohvalio glumca Sergeja Trifunovića za veličanje ubice Zorana Đinđića, vatreni pristalica Saše Jankovića osuo je paljbu na njega!

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Sergej Trifunović i Vojislav Šešelj se "dobacuju" komplimentima

Naime, predsednik SRS odlučio je da oprosti poznatom glumcu što ga je nazvao majmunom, ali je to još više razljutilo Trifunovića, koji ga je još žešće napao.

- Nije, loše su ti preneli tvoji ortaci. Sergej ne veliča ubice, majmune, uštvo, smrade i ubico. Možeš slobodno da nastaviš potragu. Duvaj ga - napisao je Trifunović u poruci Šešelju na Tviteru.

SPORAN TVIT

U izjavi za Srpski telegraf Šešelj kaže da ga Trifunović ničim nije uvredio.

- Nevažan sam u celoj priči, najbitnije mi je da Sergej veliča Zvezdana Jovanovića, velikog srpskog junaka kome sam i posvetio jednu svoju knjigu. Ne ljutim se na Trifunovića - kroz smeh odgovara Šešelj.

Nevažan sam u celoj priči, najbitnije mi je da Sergej veliča Zvezdana Jovanovića, Vojislav Šešelj, lider radikala

Podsetimo, sramni tvit Trifunovića u kojem veliča bivšeg pripadnika JSO Zvezdana Jovanovića, koji je osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo Đinđića, osudila je gotovo cela srpska javnost.

Prva u osudi glumca bila je njegova koleginica Bojana Maljević, koja mu je poručila da hitno obriše tvit, što je on i uradio.

- Jedino Zvezdan Jovanović može da zaustavi Dragića - prokomentarisao je Trifunović uspeh slovenačkog šampiona Gorana Dragića tokom meča između Srbije i Slovenije, na šta je Maljevićeva odgovorila:

- Uopšte nije smešno. Molim te, obriši ovaj tvit. Za tvoje dobro i za svačije dobro!

FAJT ZBOG MAJMUNA

Zanimljivo je da sukob Šešelja i Trifunovića datira još od ulaska malog majmuna Mikija, koga je glumac poistovetio sa liderom radikala, u rijaliti "Zadruga".

Loše su ti preneli tvoji ortaci. Sergej ne veliča ubice, uštvo, smrade - Sergej Trifunović, glumac

- To je Mitrović unosio oca Sergeja Trifunovića u "Zadrugu", a ja ću Sergeju Trifunoviću je*ati majku u najskorije vreme! - rekao je tada Šešelj, dodavši da svuda traži Trifunovića, ali da ne može da ga nađe jer se negde "uštekovao".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading