(VIDEO) ISPLIVALA ISTINA! Otkriveno odakle Đilasu lažne informacije: Sandulović nazvao Mariniku Tepić prevarantom!

Autor: Republika

Vesti

24.10.2019

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko su "epohalne" i "važne" informacije koje je "otkrila" Marinika Tepić, najbolje govori svađa koja je jutros izbila između nje i Dragana Đilasa sa jedne strane i Nikole Sandulovića, britanskog špijuna, sa druge strane.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Nikola Sandulović

Predsednik Republikanske stranke, Nikola Sandulović burno je reagovao na informacije koje je iznela Marinika Tepić, a tu se pre svega misli na fotografije kojima je mahala pre nekoliko dana opoziciona narodna poslanica. Sandulović tvrdi da Tepićka pod parolom lažne brige o građanima Srbije, materijale preuzima bez pitanja i istupa u javnost sa neproverenim tvrdnjama!

To samo pokazuje koliko su te informacije "važne i epohalne", ali i kako ih je baš Marinika Tepić "otkrila"?!

Sandulović je konstatovao da je Dragan Đilas prevarant koji uzima bez pitanja tuđe informacije, a da su ljudi kojima je okružen preuzeli taj obrazac ponašanja od njega.

On se ne zaustavlja tu, već javno poziva Mariniku Tepić da objasni kako je došla do fotografija i da li ju je sramota da se tako ponaša!

Inače, Sandulović je javnosti poznat kao britanski špijun i čovek kojeg prate brojne afere, pa prepucavanje sa članovima Saveza za Srbiju samo pokazuje da se svi oni utrkuju neosnovanim optužbama koje iznose kako bi osporili rezultate sadašnje vlasti i pokušali da je diskredituju. Osim toga, dokazi koji od njega dolaze u najmanju ruku su sumnjivi.

Čini se da je osnovni cilj cele skupine da se javnost bombarduje nebitnim i neproverenim temama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Miki

24.10.2019 11:39

Ukrstili su koplja oni koji narodu daju lazne informacije kako bi osporili uspehe sadasnje vlasti, sramno i nemoralno.

MAJA

24.10.2019 12:17

измишљају разне лажи како би нашкодили садашњој власти јер они нису способни да ураде било шта за државу пошто знају само да раде за свој џеп

Daca

24.10.2019 14:15

Sve je to Djilasova skola.