Vesić: Sledeći korak je da Ćosić napravi prilog o tome kako Hitlerovo paljenje knjiga uopšte nije bilo krivično delo

Autor: Republika

Vesti

21.10.2019

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda i gradski menadžer Goran Vesić oštro je reagovao na svom Fejsbuk nalogu na izjave Jugoslava Ćosića i njegovih sagovorniika na N1 u kojima relativizuju paljenje knjiga.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆprintscreen/N1
Goran Vesić / Jugoslav Ćosić

- Kaže Đilasov propagandista Jugoslav Ćosić, večeras na N1, kako nije strašno što je njegov gazda naredio spaljivanje moje knjige!? I još dovodi dva sagovornika da objasne da i to nije neko krivično delo! Razumem da Jugoslav nije u stanju da pročita moju knjigu, ali to što je večeras uradio otvoreni je poziv huliganima da slobodno mogu da pale moje knjige. Sledeći korak je da Jugoslav Ćosić napravi prilog kako Hitlerovo paljenje knjiga nije uopšte bilo krivično delo i kako se eto on samo malo igrao. Pa će nam Ćosić objašnjavati kako ni gasne komore nisu bile ništa strašno. Ima nešto gore od toga da budeš fašista kao Đilas. Gore je da budeš Jugoslav Ćosić, plaćenik fašiste - napisao je Goran Vesić na Fejsbuku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lane

21.10.2019 20:27

Kakav može biti kad je Djilasov ... hahah