Teodorović dobio otkaz zbog nedolaska na posao

Autor:

Vesti

21.10.2019

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Jakšić koji je u emisiji Hit-tvit raskrinkao Rašu Karapandžu, profesora koji se okomio na ministra u vladi Srbije Sinišu Malog, dotakao se i akademika Dušana Teodorovića, koji na društvenim mrežama, bukvalno na dnevnom nivou, pljuje sve i svakoga, a najviše vlast, i nazvao ga jednim od licemera.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Dušan Teodorović

- U zvaničnoj biografiji akademika Teodorovića, koja je objavljena na sajtu SANU, stoji da je on napustio Saobraćajni fakultet usled neslaganja na toj ustanovi. Poslao sam zahtev za informaciju od javnog značaja Saobraćajnom fakultetu i dobio odgovor da je Teodorović 31. maja 1999. godine dobio rešenje o prestanku radnog odnosa zbog izostajanja sa posla - govori Jakšić, koji objašnjava da je Teodorović tada u stvari otputovao u Ameriku.

- Isti taj akademik 2003. godine šalje zahtev za zasnivanje radnog odnosa, gde navodi da je odnos na fakultetu prestao nezavisno od njegove volje. Kao da se otkaz dobija svojevoljno - nastavlja Jakšić raskrinkavanje i dodaje da je pomoćnik ministra Srbijanka Turajlić poslala dopis Saobraćajnom fakultetu da ovaj može da se vratiti na fakultet ukoliko je poslao zahtev u zakonskom roku, što je i učinio, dakle bez konkursa.

O raskrinkavanju Raše Karapandže od strane studenta Aleksandra Jakšića čitajte OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading