NEMA DANA BEZ BAR JEDNOG PROSTAKLUKA! Trifunović: Čanak je usr*no govedo!

Autor:

Vesti

20.10.2019

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović počeo je da vređa na dnevnom nivou. Ranije je makar pravio pauze, a sada se gotovo svakodnevno na nekog obruši najprizemnijim prostaklucima. Ovog puta meta je bio njegov opozicioni kolega, lider LSV Nenad Čanak.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Čanak i Trifunović

Posle skandaloznog tvita u kome je novinarku RTS Oliveru Jovićević nazvao prostitutkom čija emisija postoji kako ona ne bi radila za 150 evra na sat, glumac je Čanka nazvao "usranim govedom".

Vojvođanski političar je, naime, izjavio da će odluku o izlasku na izbore doneti Glavni odbor stranke na čijem je čelu, ali da će se on svesrdno zalagati da se na predstojeće izbore ipak izađe.

 

 

- Uslovi su daleko od idealnih, ali nisu bili idealni ni 1996. ni 2000, pa smo izlazili i pobeđivali - rekao je Čanak, dodajući da je bojkot izbora samo drugo ime za bele listiće koji su, kako je istakao, umesto Borisa Tadića na mesto predsednika Srbije doveli Tomislava Nikolića.

RepublikaFoto: printscreen
Pogan rečnik: Trifunović napao Čanka

Okršaj Šešelja i Pantića

Lider radikala Vojislav Šešelj reagovao je na pogrdne reči nekadašnjeg sportskog novinara Milojka Pantića, koji ga je nazvao nacionalističkom huljom. Šešelj je u svom stilu napisao na Tviteru da će formirati bataljon grobara, koji će sve izdajnike, poput Pantića, zakopati duboko. Na to se javio Trifunović, napisavši za Šešelja da je "samo brabonjak".

Ovo je posebno razgoropadilo Trifunovića, koji ne smatra da između bojkota i belih listića stoji znak jednakosti.

Foto: printscreen

- A Nenad Čanak je samo drugo ime za usrano govedo - napisao je glumac na Tviteru.

Uvrede na račun Čanka nizale su se jedna za drugom posle ovog Trifunovićevog tvita, u kojima je lider LSV, između ostalog, nazivan gnjidom, veprom, čmarkom, separatističkim govnetom... Među onima koji su se nakačili na ovaj Trifunovićev epitet našao se i bivši predsednik DS Bojan Pajtić (inače nekada sa Čankom u koaliciji):

 

 

- Lepo ime. Onako, baš indijansko - tvitnuo je Pajtić, aludirajući na neobična imena koja obično nose plemenske poglavice.

Milinović priziva građanski rat

Vatreni pristalica opozicije, novinar Daško Milinović, koji je svojevremeno zbog pretnji smrću poslaniku SNS Vladimiru Đukanoviću bio privođen i saslušavan, nastavio je sa izjavama koje pozivaju na mržnju i nasilje. Ovog puta pozvao je Srbe da se međusobno poubijaju.

- Otvoreno prizivam građanski rat. Važno je samo da bude skroz u Srbiji. Da ne diramo druge svojom jadnošću više... - napisao je Milinović, koji se na Tviteru predstavlja kao Zapad Todorović.

Foto: printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading