UST čestita Osnovnom sudu u Kruševcu na uspehu i nagradama!

Autor: Tanjug

Vesti

20.10.2019

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udruženje sudija i tužilaca Srbije (UST) čestitalo je danas Osnovnom sudu u Kruševcu, predsedniku suda Slobodanu Ivanoviću i svim sudijama i radnicima tog suda na nagradama koje je sudu dodelila Komisija Vrhovnog kasacionog suda zbog izuzetnih uspeha u radu.

RepublikaFoto: Public
Foto: Ilustracija

Osnovnom sudu u Kruševcu dodeljena su tri prestižna priznanja - za rezultate u rešavanju starih predmeta, za doprinos unapređenju efikasnosti i kvaliteta sudskog sistema, kao i za inovacije koje su doprinele poboljšanju rada suda, navodi se u saopštenju ovog strukovnog udruženja.

UST poručuje da ovakav uspeh zahteva da bude jasno prepoznat i uvažen kao najbolji primer dostojanstva, savesnosti i stručnosti u radu, koji treba slediti, jer su kako napominje dovoljno su bili vidljivi samo oni koji svojim postupcima urušavaju dostojanstvo i ugled pravosuđa i izazivaju prezir i nepoverenje građana u rad pravosudnih organa.


U svojim zalaganjima za bolje, efikasnije i uglednije pravosuđe, UST smatra da još više treba da budu vidljivi oni koji na najbolji način demonstriraju koliko pravosudna profesija može da se poštuje, i da se tako na najbolji način unapređuje ugled svih koji pripadaju pravosuđu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading