"Da li će ikad proći pubertet Boška Obradovića"?

Autor: Reflektor

Vesti

19.10.2019

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik i poverenik GrO SNS u Čačku Marko Parezanović prokomentarisao je objavu Boška Obradovića u kojoj je napisao na Tviteru da će išamarati predsednika Srbije zbog stava o Kosovu.

RepublikaFoto: youtube.com/Televizija Galaksija 32
Marko Parezanović

- Kaže Obradović da će da udari šamar predsedniku Srbije jer je rekao da nije sve na Kosovu srpsko i da nije sve Albansko. Majstore sediš svaki dan pored Marinike Tepić koja je podnela skupštini Srbije predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici, pored Djilasa koji je izjavio da će posle rešavanja pitanja Kosova, Srbija morati da primi jedan broj Srba koji će da napuste Kosovo ili pored Borka Stefanovića koji kaže da je kosovska nezavisnost u čvrsto stegnutim albanskim šakama. Pa šamaraj njih Obradoviću, šamarajte se svaki dan, ko vam brani. Tastatura mangup, on će preko tvitera da šamara predsednika, pitam se da li će ikad proći pubertet Boška Obradovića i da li će on ikad dati zrelu i odgovornu izjavu koja priliči čoveku od 40 i kusur godina - naglasio je Parezanović.

Parezanović je dodao i da je ovakvim ponašanjem ovaj deo opozicije postao esktremna i primitivna politička opcija i da će kao takva uvek biti na margini.

- Ja nemam ništa protiv toga što su oni izabrali da budu primitivna i ekstremna politička opcija koja žene naziva fuksama i preti šamarima. Toga ima svuda po svetu, ali te opcije su uvek na margini. Nemojte samo posle da kukate kad prodju izbori i da vam neko drugi bude kriv. Jer narod neće da glasa za one koji prete šamarima i koji žene nazivaju fuksama i prostitutkama. Ili ste nedvosmisleno i uvek protiv verbalnog i fizičkog nasilja i govora mrznje ili niste. Nema malo jesam, pa malo nisam. Nazovu ženu prostitutkom pa još kažu zaslužila je, gledaj kako je vodila emisiju. Tako će i žene u njihovim strankama da nazovu čim urade nešto što im se ne svidi - zaključio je Parezanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading