Vulin reagovao na pretnje predsedniku: Obradović hrabar samo sa sigurne daljine, dobio dijareju pretnji!

Autor: Republika

Vesti

18.10.2019

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentarišući pretnje lidera Dveri i člana Saveza za Srbiju Boška Obradovića, uperene protv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin kaže da je Obradović dobio dijareju pretnji.

RepublikaFoto: Tanjug/D. BANDA
Aleksandar Vulin

- Obradović, hrabar sa sigurne daljine, opet je dobio dijareju pretnji. Ljotićevci su šamarali i na streljanje vodili vezane kragujevačke đake, ljude sa slobodnim rukama nisu i neće. Obradović da u širokom luku izbegava sve slobodne ljude, a posebno da ne diže ruku na žene, svoje omiljene žrtve. Ljotićevac jednom ljilotićevac uvek - izjavio je ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista, Aleksandar Vulin.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Boško Obradović

Podsetimo, lider Dveri Boško Obradović nastavlja sa agresivnim ispadima. On je zapretio šamaranjem predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću! Obradović je na svom Tviter profilu napisao da će od njega "Vučić dobiti šamar prvom prilikom kad se vide".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading