Kena žestoko opleo po lideru SZS: Đilas je lopov, ološ i stoka

Autor: Republika

Vesti

18.10.2019

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Demoktatske stranke Radoslav Milojičić Kena optužio je lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa da je lopovčina, ološ i stoka.

RepublikaFoto: youtube.com/N1
Radoslav Milojičić Kena

Milojičić je podsetio na sve Đilasove poteze, za koje smatra da su bili štetni po DS. On je na komentar izvesne Slavice Jovanović, koja je Milojičića nazvala "sitnim demokratskim profiterčićem" i predložila njegovo isključenje iz stranke, uz poruku da od njega "lustracija mora da počne", Kena je burno reagovao i nedvosmisleno označio Đilasa kao glavnog krivca za propast DS.

- Tako je, nas lopove koji smo ostavili 5 miliona evra, nas lopove koji smo uzeli milione na reklame preko DS, nas lopove koji smo dobili stranku sa 22 odsto a ostavili je na 6 odsto, nas lopove kojima je Vučićević bio glavni i odgovorni urednik Presa, nas lopove koji smo bili suvlasnici Pinka do 2015, nas lopove koji smo trčali kod Vučića, a on nas postavio za predsednike KSS, nas lopove koji smo napustili DS čim više nismo predsednici, nas lopove koji smo za predsedničke izbore 2017. ćutali i ćutali, nas lopovčine koji smo napravili firmu na zemljištu DS, nas ološe i stoku koja kamataši rođenu stranku treba predložiti svakako lustraciju a i nešto gore ko god je to radio draga gospođo - napisao je Milojičić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading