"Ugledni" novinar opozicionog nedeljnika objasnio šta misli o Jovićevićki i ogradio se od NUNS-a

Autor:

Vesti

17.10.2019

08:09 >> 08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Todorović perjanica Vremena, jedan od onih koji pričaju o profesionalnom novinarstvu, pristojnoj Srbiji, ogradio se od saopštenja NUNS-a o urednici emisije "Upitnik" Oliveri Jovićević.

Foto: twitter.com/Dragan Todorovic
Dragan Todorović

On je, naime, na svom Tviteru nalogu vrlo eksplicitno objasnio šta misli o voditeljki Oliveri Jovanović i njenoj emisiji nakon što je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić pre neko veče donela zvonce u emisiju i njime zvonila kada neko drugi progovori te na taj način vređala ostale goste u studiju.

U međuvremenu je Jovićevićku vređao lider PSG-a Sergej Trifunović, na šta je reagovalo Udruženje novinara Srbije i Nezavisno udruženje novinara Srbije koji su osudili vulgarne i seksističke pretnje i uvrede koje su Trifunović i njegovi istomišljenici uputili urednici emisije "Upitnik".

A Todorović je na ovo imao samo kratko da kaže:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
SS

17.10.2019 09:02

Bruka i sramota za izjave "uglednih"građana,prema dotičnoj osobi,ali da je nesposobna da vodi ovakvu emisiju,to je tačno.Svaka emisija joj je kao na vašaru da je.

Živko

17.10.2019 11:45

@SS - Niko nema pravo da novinarku ovako vredja, bez obzira na kvalitet njenog rada.

Vojo

17.10.2019 12:26

@SS - Nismo mi stručni da ocenjujemo kvalitet neke emisije. Možemo samo da kažemo da li nam se svidja ili ne.