Mrkonjić: Sloba je poslednji državnik

Autor:

Vesti

19.09.2017

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Socijalista Milutin Mrkonjić ponovo je izvukao ratne sekire i udario po naprednjacima, pre svega po predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i potpredsednici Vlade Zorani Mihajlović!

RepublikaFoto: Tanjug
Sve mi dirajte, samo mi Slobu ne dirajte

Počasni predsednik SPS, naime, tvrdi da je Slobodan Milošević bio poslednji ozbiljan državnik, da uopšte ne zna ko je Mihajlovićeva, te da vlast u Beogradu siluje građane?!

Mrkonjić: Počasni predsednik SPS tvrdi da Aleksandar Vučić nije državnik, da ne zna ko je Zorana Mihajlović i da gradska vlast siluje građane

Ministri, poslanici i gradski odbornici iz redova naprednjaka munjevito su odgovorili na novi napad "varljivog" koalicionog partnera, uz tvrdnju da je Mrkonjić običan provokator koji Miloševićevo ime koristi za prikrivanje svog kriminala.

KRATKA PAUZA

Posle zatišja od nekoliko meseci, Mrkonjić je opet napao, i to baš u trenutku kad su Vučić i Dačić u Njujorku, i nema kontrolu... Tako je na pitanje da bira između Vučića i Miloševića, kao iz topa odgovorio:

- Sloba je poslednji ozbiljan državnik sa ovih prostora, to svi znaju, pa ne bih da komentarišem dalje - rekao je Mrkonjić.

Poslanik SNS Marko Atlagić poručuje da je Mrkonjić izgubio svaku vezu sa realnošću.

- Vreme afirmacije i modernizacije srpske države u budućnosti će se meriti od dolaska Vučića na vlast. A Mrkonjić je jedan običan provokator koji zloupotrebljava Miloševićevo ime za ličnu korist i prikrivanje kriminalnih marifetluka - kaže Atlagić.

ŽIVI DOKAZ

Na reči koalicionog partnera sa neodobravanjem gleda i ministarka Jadranka Joksimović.

- To je njegovo mišljenje, sa kojim se ja ne slažem. Uostalom, državnik nije samo dobar političar i domaćin već mora da bude i strateg i diplomata, motivator i da daje lični primer. Državnik ume da proceni u kom pravcu mora da se vodi unutrašnja i međunarodna politika da bi zemlja održivo napredovala. Mislim da Vučić pokazuje posedovanje tih državničkih kapaciteta više nego njegovi prethodnici - ocenjuje Joksimovićeva.

Član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović kaže da je Mrkonjić u pravu samo oko Miloševićevog izbora saradnika:

- On je živi dokaz da je Milošević verovao pogrešnim ljudima.

- Kada je za Dačića govorio da je administrativni pacov, lenčuga, foteljaš, dosovska prostitutka, koji kredibilitet Mrkonjić ima da komentariše rad i rezultate onih koji se razlikuju od njega. Zorana Mihajlović je ministarka koja ispravlja njegov nemar, nerad i nedoslednost i žena koja je muški stala na put Veljinom "kraduckanju" u putarstvu - zaključuje Gazdićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading