(FOTO) JAČANJE REGIONALNE SARADNJE: U istom stroju protiv kriminala!

Autor: Republika

Vesti

07.10.2019

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik UST i zamenik Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović sastao se sa Šeilom Heljić tužiocem Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo i Predsednicom Udruženja tužilaca Federacije Bosne i Hercegovine.

Foto: Srpski telegraf
Tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo i predsednica Udruženja tužilaca FBiH Šeila Heljić i zamenik Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović

Domaćini 12. savetovanja tužilaca u BiH izrazili su zadovoljstvo i spremnost na potpisivanje memoranduma o saradnji dva udruženja u Beogradu. Memorandum o saradnji predstavljace pečat dobre regionalne saradnje strukovnih udruzenja.

- Izrazio bih zadovoljstvo odličnom organizacijom i srdačnim prijemom od strane organizatora. Imali smo i bilateralne razgovore sa kolegama iz celog regiona, uz iskazanu spremost na razvijanje saradnje u interesu struke i jačanja profesionalnog integriteta, kao i razmene iskustava u vezi metodologije suzbijanja svih oblika kriminaliteta. Ovo je prvi korak ka unapređenju odnosa i razvijanju saradnje svih tuzilaca iz regiona - izjavio je Nenad Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading