Maljevićeva izvređala Dačićev podmladak: Promenite dilera ili se uobročite

Autor:

Vesti

07.10.2019

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oplela po podmlatku Ivice Dačića! Glumica Bojana Maljević izvređala je omladinu Socijalističke partije Srbije na svom Tviter nalogu, poručivši da su narkomani. Povod je bio vest da je socijalistička omladina Srbije u subotu, na 19. godišnjicu od 5. oktobra, vratila fotelju koja je tada ukradena, a pripada Narodnoj skupštini Srbije. Glumicu je ova informacija očito iziritirala, pa se obrušila na njih na Tviteru.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ/ST/N. MANDIĆ
Bojana Maljević / Ivica Dačić (okvir)

- Taman odlučim da ove godine ne komentarišem 5. oktobar i sve gadosti pre i posle njega, kad: omladina SPS vratila ukradenu fotelju. Omladina SPS ili da promeni dilera ili da se uobroči - napisala je Maljevićeva.

Socijalisti joj nisu ostali dužni, pa je tako funkcioner SPS Vanja Vukić za Srpski telegraf poručio da se ponaša krajnje neprimereno. - Apsolutno ne priliči jednoj glumici koja želi da upravo tu omladinu koju an ženeral optužuje da se drogira uči civilizacijskim vrednostima, poštenju, pravdi... Osim ukoliko joj namera nije drugačija - rekao je Vukić za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Slavica Đukić-Dejanović

Ministarka bez portfelja Slavica Đukić Dejanović smatra da kritičari poput Maljevićeve ovakvim postupcima govore o sebi.

Foto: twitter.com
Maljevićka izvređala omladinu SPS na Tviteru

- Animozitet pojedinaca, pa čak i prema mladim ljudima koji nisu bili ni rođeni kada je bila revolucija koja je trebalo da demontira SPS, samo govori o tome da oni imaju problem sami sa sobom. Ti mladi ljudi šalju poruku da ne mogu da prihvate krađu. Mislim da je ovde više u pitanju žal zbog toga što su se petooktobarski revolucionari razbežali i nestali, a SPS je u vlasti - rekla je Đukić Dejanovićeva za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: pink.rs/printscreen
Boris Milićević

Socijalista Boris Milićević kaže za Srpski telegraf da je Bojana Maljević dokazana dramska umetnica, te da od nje očekuje da malo ozbiljnije i na višem nivou analizira politički performans omladine SPS.

Dejanovićeva: Kritičari poput nje takvim postupcima govore o sebi

- Naravno da je 5. oktobar kao jedan od najznačajnijih datuma u novijoj srpskoj istoriji vrlo bitan za nas sve i da budi uzavrele strasti, ali kada govorimo o njemu, naš govor mora da vodi ka pomirenju, napretku i racionalnom sagledavanju svih mana i nedostataka učesnika tog događaja. Svaki drugi govor je pre svega neodgovoran prema mladima, a zatim i čitavom društvu - rekao je Milićević.

Omladinci SPS: Je l' takav stav posledica iskustva sa dilerima?

Nakon uvrede Bojane Maljević na društvenoj mreži Tviter oglasili su se i predstavnici omladine socijalista, sa predsednikom Uglješom Markovićem na čelu.

- Svi smo mi pomalo socijalisti, u zavisnosti od doslednosti ideji. Mi kao omladina stranke koja se zalaže za slobodu govora podržavamo uvaženu glumicu u njenoj ekspresiji osećanja i pitamo je da li je njen stav posledica iskustva sa dilerima - navodi se u odgovoru omladine SPS.

Kako dodaju, "uvažena umetnica nije tako mislila 2012, kada je bila gost na konvenciji SPS nasmejana, proizvodeći tada od aplauza pravi performans".

Podsetimo, mladi članovi SPS sa predsednikom omladine socijalista Uglješom Markovićem na čelu vratili su fotelju koja je ukradena iz parlamenta tokom demonstracija protiv Slobodana Miloševića 5. oktobra 2000. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lilihip

07.10.2019 07:21

Glumci su se OBRUKALI! Toliko loši ljudi, napravili klanove medju njima! Dno dna! A Maljevićka bolje da ćuti!

Knez

07.10.2019 15:40

Na mladima svet ostaje.