Ko to po Vranju čita Srpski telegraf i zašto?

Autor: Republika, infovranjske.rs

Vesti

04.10.2019

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Trajković Rus, zaposlen u "Parking servisu" i aktivista SNS u Vranju, uslikan je u glavnoj vranjskoj ulici kako čita Srpski telegraf, beogradski dnevni list koji je objavio «hit prepisku» između njega i Slaviše Bulatovića, predsednika Gradskog odbora SNS i narodnog poslanik, u kojoj kukumavči pred "šefom" kako bi zaseo u direktorsku fotelju ovog vranjskog javnog preduzeća.

Foto: youtube.com/TO Vranje
Panorama Vranja

Očevici navode "da je Rus mimo svojih navika i običaja, a nakon što je prostrujala vest da je Srpski telegraf objavio prepisku između njega i Bulatovića, požurio na kiosk da kupi primerak ovog dnevnog lista“ koji je u četvrtak 3. oktobra rasprodat u Vranju baš zbog objavlivanja ove prepiske.

Prepiska sa vajbera objavljena je na šestoj stranici pomenutog dnevnog lista sa nadnaslovom "Hit prepiska: Prijatelj traži posao od poslanika" i naslovom "Konju, idiote, nisi ti za direktora"

A u podnaslovu doslovno stoji: "Ovako je funkcioner naprednjaka u Vranju otkačio alavog drugara koji mu je tražio direktorsku fotelju u gradskom preduzeću."

Na kraju, valja napomenuti da je lokalna vlast u Vranju i ove godine dodelila tender za objavljivanje u medijima baš Srpskom telegrafu, jedom od vodećih srpskih tabloida.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading