SKANDAL: SERGEJ TRIFUNOVIĆ VELIČA UBICU ĐINĐIĆA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Sergej Trifunović, koji je najavio pišanje po grobu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, na Tviteru veliča ubicu Zorana Đinđića! Pristalica Saše Jankovića je tokom košarkaške utakmice između Srbije i Slovenije zaprepastio sve kada je na društvenoj mreži napisao da samo bivši pripadnik JSO može da zaustavi Slovence u finalu. Ovaj potez šokirao je čak i njegovu koleginicu Bojanu Maljević, koja mu je poručila da obriše taj tvit, što je on i uradio.

RepublikaFoto: e-stock/S. FILIPOVIĆ
Sergej Trifunović

- Jedino Zvezdan Jovanović može da zaustavi Dragića! - napisao je Trifunović komentarišući slovenačkog šampiona Gorana Dragića, koji je prema mišljenju mnogih zaslužan za to što je Slovenija došla do evropskog zlata.

Foto: twitter.com
Tvit Sergeja Trifunovića i reakcija Bojane Maljević

SRAMNI TVIT

Koliko je Trifunovićevo veličanje ubice Zorana Đinđica skandalozno, prva je primetila glumica Bojana Maljević.

Ona je zamolila Trifunovića da obriše sramni tvit.

- Uopšte nije smešno. Molim te obriši ovaj tvit. Za tvoje dobro i za svačije dobro! - navela je Maljevićeva.

Zanimljivo je da je "neposlušni" Trifunović ipak prihvatio dobronamerni savet Maljevićeve i obrisao sramni tvit, toliko brzo da nije ostavio vremena svom vođi Saši Jankoviću da ga u veličanju ubica javno podrži.

Gradski menadžer Goran Vesić za Srpski telegraf kaže da je zgrožen porukom Trifunovića u kojoj veliča ubicu Đinđića.

- Iskreno, od čoveka koji kaže da treba urinirati po Vučićevom grobu i koji vređa Rome govoreći kako je njihov priručnik "Ukradi sam" ništa drugo ne možete ni da očekujete. Nema opravdanja za veličanje ubice premijera koga su sudovi ove zemlje osudili na najstrožu kaznu. Najmanje što Trifunović mora da uradi je da se izvini za to što je napisao - kaže Vesić i napominje da su protivnici Vučića očigledno spremni na sve ne bi li se dokopali vlasti.

Nema opravdanja za veličanje ubice premijera koga su sudovi ove zemlje osudili na najstrožu kaznu - Goran Vesić, gradski menadžer

RUGANJE KOŠARKAŠIMA

Kako navodi, Trifunović, Janković i slični stvaraju atmosferu u društvu gde je normalno prebiti dve novinarke Pinka.

- Ovo je zemlja u kojoj je na Đinđića pokušan atentat u saobraćaju par nedelja pre nego što ga je ubio Jovanović, koga Jankovićev funkcioner veliča, to je žalosno. Skandalozna izjava data je kao sportski komentar i predstavlja i ruganje košarkašima i podsmevanje svemu što su uradili na EP u Turskoj - zaključuje Vesić.

Janković nije želeo da komentariše novi Trifunovićev tvit.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading