(FOTO) HIT PREPISKA! Prijatelj traži posao od poslanika: Konju, idiote, nisi ti za direktora!

Autor: J. M. - B. K.

Vesti

03.10.2019

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit prepiska! Slaviša Bulatović, narodni poslanik i prvi čovek vranjskih naprednjaka, otkačio je prijatelja koji je od njega zatražio da ga postavi za izvršnog direktora "Parking servisa" u tom gradu.

RepublikaFoto: youtube.com/Vranje News
Slaviša Bulatović

Srpski telegraf došao je u posed urnebesne vajber prepiske poslanika SNS i jednog od zaposlenih u "Parking servisu", s kojim je očigledno prijatelj. G. T. (svi podaci poznati redakciji) poželeo je da se nađe na direktorskoj funkciji i piše svom drugaru Bulatoviću, iako u tom momentu nema čak ni završen fakultet. Ali, kaže, završiće u junu (prepiska se odvija nekoliko meseci pre toga). Revoltiran, poslanik ga u podužoj prepisci časti sa konju, idiote... (pogledajte celu prepisku).

- Samo me nervirate. Zinula vam guzica za funkcije, za platu 100.000. Kako vas nije sramota. Treba ja da vas molim da krpite rupe - piše Bulatović svom alavom prijatelju.

Ipak, ovaj ga uverava da mu nije do para i funkcije, već da voli izazove...

Bulatović: Gluposti ne komentarišem iz principa

- Pojma nemaš, a tražiš. Idiote. Brat si mi i zato pizdim - odgovara mu Bulatović i objašnjava mu uslove neophodne za mesto izvršnog direktora.

Srpski telegraf pozvao je Bulatovića, koji nam je kratko poručio:

- Nemam komentar, gluposti ne komentarišem iz principa.

S druge strane, G. T. tvrdi da je u pitanju zlonamerna priča i da neko želi da našteti njegovom ugledu.

Prijatelj G. T.: Hoće da naštete mom ugledu, nisam predlagao sam sebe

- To je sve netačno. Nikad o direktorskoj funkciji nisam pričao sa Bulatovićem. Neistine su da ja sam sebe predlažem za bilo šta... To jedino ako stranka misli da ja treba da budem na direktorskoj funkciji ili ako odgovaram po stručnoj spremi - rekao nam je Trajković, koji je, kako navodi, inženjer šumarstva još odavno, a i ekonomiju je završio pre tri godine.

Radi autentičnosti, naš list je uporedio sliku G. T. sa printskrinova vajber poruka i one koju sada ima na telefonu. Nesumnjivo, na obe slike je upravo on...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

03.10.2019 08:54

Ništa iznenađujuće jer koliko njih je prijateljski,rodbinski,kumovski,na položaju gde im nije mesto ni po,znanju,kvalifikaciji,sposobnosti,karakteru,nažalost,a ima ih i bliže vrhu vlasti.