Vučić sutra prima ''zlatne'' odbojkaše

Autor: Republika

Vesti

29.09.2019

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće sutra u 14 sati mušku odbojkašku reprezentaciju Srbije, koja je osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović
Aleksandar Vučić

- Srbija je danas s vama na krovu Evrope, a naš narod će vas dočekati punog srca, kao i uvek do sada - poručio je predsednik Srbije na Instagram nalogu "budućnosrsrbijaav".



Prethodno im je predsednik Srbije čestitao osvajanje medalje - Vaše zlato obasjalo je celu Srbiju i svaki deo sveta u kojem živi naš narod, a vaša igra i srčanost zasenili su Evropu. Veličanstvena i virtuozna pobeda pokazala je kako se srcem osvaja medalja. Verovali ste u sebe, umećem i posvećenošću ste nadmašili sve protivnike, a ovu sjajnu pobedu naš narod je dočekao sa ponosom i ogromnom radošću -.

Predsednik je zahvalio odbojkašima na tome što su doneli zlato Srbiji. - Hvala vam što ste zastavu i ime naše zemlje podigli na evropski šampionski tron! Srbija je danas sa vama na krovu Evrope, a naš narod će vas dočekati punog srca, kao i uvek do sada - navodi se u čestitki predsednika Vučića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading