Bruka i sramota! ISPREBIJALI NOVINARKE, SAD TVRDE DA LEKARI LAŽU

Autor:

Vesti

18.09.2017

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Stamatović i Boško Obradović poručuju Srbiji da ne treba da veruje svojim očima, odnosno onom što smo svi videli na snimcima kamera, nego njihovim lažima...

RepublikaFoto: Tanjug/Rade Prelić
Siledžije na protestu Dveri nasrnule na novinarke TV Pink

Mada su novinarke TV Pink Gordana Uzelac i Mara Dragović brutalno napadnute i povređene na protestu Dveri i Zdrave Srbije ispred zgrade ove televizije, Milan Stamatović kaže da su njihove dijagnoze lažne?!

- Nema tu nikakvog potresa mozga ni slomljenih rebara. Zadržane su zato što je gazda Pinka Željko Mitrović majstor rijalitija, ovo je sve deo njegove predstave za javnost, a lekari Urgentnog centra su plaćeni da izdaju lažne izveštaje i zato moraju da odgovaraju - kaže Stamatović u izjavi za Srpski telegraf.

Opet bi da biju

Predsednik opštine Čajetina i lider Zdrave Srbije juče je uzbunio javnost i rečenicom koju je postavio na svom Tviter profilu:

- Nadam se da će se seme protesta proširiti po celoj Srbiji.

Ovim rečima, kako obrazlažu sagovornici našeg lista, zapravo je pozvao ostrašćene sledbenike da nastave sa razbijanjem glava novinara po Srbiji.

Stamatović to, međutim, demantuje.

- Nemojte mi stavljati te reči u usta. Nisam pozvao na napad na novinare, već na političke proteste, i to ću i ubuduće raditi - dodaje Stamatović.

Ništa manje skandalozne nisu ni izjave Boška Obradovića nakon divljačkog prebijanja novinarki. On nam juče nije odgovarao na pozive, međutim, na Tviteru je poručio da je Pink sve izmislio.

Takođe, Dveri su saopštile da za vreme njihovog protesta nije bilo nikakvog napada na novinare iako su kamere sve snimile.

Morali da osude

S druge strane, ministarka Slavica Đukić Dejanović Stamatovićeve reči ocenjuje skandaloznim.

- Napad na dve žene koje su samo radile svoj posao jeste napad na ženu 21. veka i ne mogu da sakrijem duboko razočarenje. Ne mogu da verujem da neko poziva na nove proteste, a da se ni u jednom trenutku nije ogradio od sramotnog ponašanja i primitivizma - navodi Đukanovićeva.

Predsednik skupštinskog Odbora za bezbednost Igor Bečić tvrdi da Stamatović zapravo poziva na novo batinanje.

- Boško Obradović i Milan Stamatović su kukavice koje nemaju hrabrosti da preuzmu odgovornost za ono što su uradili i na sve to pozivaju na novo batinanje. Širenje semena protesta po celoj Srbiji ne znači ništa drugo do poziv ostrašćenima da nastave da biju žene, kao što su to radili ispred RIK i sada ispred Pinka. Bruka i sramota - zaključuje Bečić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading