Odbijen zahtev za otpust: Kapetan Dragan ostaje u zatvoru!

Autor: novosti.rs

Vesti

27.09.2019

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Županijski sud u Varaždinu odbio je zahtev Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao kapetan Dragan, za uslovnim puštanjem na slobodu.

RepublikaFoto: Tanjug/Mario Strmotić
Dragan Vasiljković

Dragan Vasiljković ostaje do daljnjega u zatvoru, jer mu je Županijski sud u Zagrebu odbio zahtev za uslovno puštanje na slobodu.

Ostaje tri dana za žalbu koju će njegov advokatski tim podneti, a Slađana Čanković koja od početka vodi sve pravne poslove vezane za Kapetana Dragana kaže da je to već po drugi put da sud ne želi da uvaži argumente i Vasiljkovića pusti iz zatvora.

Prvi put je sud odbio u novembru prošle godine zahtev za uslovno puštanje, jer je Kapetanu Draganu uračunat u izvršavanje kazne i ekstradicijski zatvor u Australiji, kao i vreme koje je proveo u istražnom zatvoru u Hrvatskoj.

Osuđen je na 13,5 godina zatvora, a očito će, ako sud ne odluči uskoro drukčije do kraja biti u zatvoru u Lepoglavi. ”Njemu ostaje još šest meseci do završetka odsluženja kazne”, kaže Čanković.

Vasiljkoviću kazna inače ističe 20. marta 2020. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading