Šešelj nagazio "galskog picopevca": Odapelo i ono đubre, je*ao mu pas mater!

Autor: Republika

Vesti

27.09.2019

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider radikala Vojsilav Šešešlj ponovo je izazvao skandal sa najnovijim tvitom u kome je likovao nad smrću Žaka Širaka nekadašnjeg predsednika Francuske koji je imao veliku ulogu u jugoslovenskoj krizi od 1995-2000 i čija zemlja je učestvovala u NATO agresiji na tadašnju SR Jugoslaviju 1999. godine.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Vojislav Šešelj

Vest o smrti nekadašnjeg predsednika Francuske Žaka Širaka odjeknula je u svetu, a na Tviteru pojavio se i Šešeljev tvit o Žaku Širaku.

- Odapelo je i ono đubre Žak Širak, je*’o mu pas mater zlikovačku. Baljezgao da smo mi Srbi narod razbojnika i terorista, da nemamo ni zakona ni vere. Žustro se zalagao da se bombarduju Srbija i Republika Srpska. Lično sam sprečio dosmanlije da ga dovedu da govori u Saveznoj skupštini - napisao je Šešelj.

 

 

Inače Šešelj je tokom svog haškog tamnovanja 2006. Žaku Širaku posvetio i knjigu pod naslovom. "Podmukli galski picopevac Žak Širak".

Podsetimo, Žak Širak, nekadašnji predsednik Francuske preminuo je u 86-oj godini. Žak Rene Širak je bio predsednik Francuske u dva mandata. Prvi put 17. maj 1995 - 16. maj 2002. i drugi put 17. maj 2002 - 17. maj 2007. Pre toga bio je gradonačelnik Pariza. Njegov prethodnik na mestu predsednika Francuske bio je Fransoa Miteran, a nasledio ga je Nikola Sarkozi.

Bio je jedan od svetskih državnika koji je zagovarao bombardovanje vojnih snaga Republike Srpske i bombardovanje Srbije, 1999. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading